Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Bonus Pariuri arrow Ce este Moneybookers?
Ce este Moneybookers?
Moneybookers PDF Print E-mail

Ce este Moneybookers?
Moneybookers este un instrument care permite trimiterea si primirea banilor prin email, in siguranta si instantaneu. Puteti trimite bani de pe cardul de credit, puteti transfera spre si dinspre contul dvs. bancar. Folositi Moneybookers oricand aveti nevoie sa trimiteti bani cuiva (stingerea unei datorii catre un prieten, plati si licitatii online...) sau cand cineva doreste sa va trimita bani.

Care sunt avantajele utilizarii Moneybookers?

  • Siguranta: cu Moneybookers, nu mai sunteti nevoit sa va expuneti informatiile cardului bancar de fiecare data cand faceti operatiuni online. Moneybookers poate procesa platile in siguranta pentru dvs.
  • Comoditate: cu Moneybookers, pentru a trimite bani, tot de ceea ce aveti nevoie este adresa de email a destinatarului. Aceasta elimina problema complicatelor proceduri ale tranzactiilor bancare si de asemenea elimina inconvenientul trimiterii si depunerii cecurilor!
  • Rapiditate: cu Moneybookers, puteti initia si accepta plati in timp real.
  • Fara granite: ca un adevarat produs international de plati, Moneybookers este cea mai convenabila si ieftina cale de a trimite bani peste hotare.

Am primit bani prin Moneybookers - acum ce fac?
Pasul 1: Inregistrati-va cu adresa de email spre care a fost trimisa plata. Banii pe care i-ati primit vor fi automat reflectati in soldul contului dvs., imediat ce il accesati.
Pasul 2: Puteti fie retrage banii in contul dvs. bancar, fie sa-i pastrati in contul Moneybookers pentru a initia plati. Veti vedea: sunt o multitudine de lucruri pe care le puteti face cu banii din contul dvs. Moneybookers.

Pot avea mai multe conturi la Moneybookers?
Ne pare rau, nu permitem clientilor nostri sa detina mai mult de un cont de persoana.

Ce valute acceptati?
O lista completa cu valutele posibile este ilustrata pe pagina de inregistrare. In momentul de fata acestea sunt: Euro, Lira Sterlina, Leva Bulgareasca, Dolarul American, Dolarul Australian, Dolarul Canadian, Coroana Ceha, Coroana Daneza, Coroana Estoniana, Dolarul Hong Kong, Forintul Maghiar, Shekelul Israelian, Yenul Japonez, Litas Lituanien, Latul Leton, Ringgitul Malaiezian, Dolarul Nou Taivanez, Noua lira turceasca, Dolarul Neo Zeenlandez, Coroana Norvegiana, Zlotul Polonez, Dolarul Singaporean, Coroana Slovaca, Tolarul Sloven, Randul Sud-African, Wonul Sud Coreean, Coroana Suedeza, Francul Elvetian si Bahtul Tailandez.

Pot trimite bani peste hotare?
Binenteles ca puteti - si fiti sigur ca nu puteti trimite bani peste hotare mai eficient si la costuri mai avantajoase decat ale Moneybookers.

Cat costa?
Inregistrare: GRATIS
Incarcare Bani din Banca: GRATISMoneybookers
Incarcare Bani de Pe Cardul De Credit: 1.9%
Trimitere Bani: 1% (pana la € 0.50)
Primire Bani: GRATIS
Solicitare Bani: GRATIS
Retragere Bani in Banca: € 1.80 taxa fixa
Retragere Bani pe CEC: € 3.50 taxa fixa

M-am inregistrat si doresc sa trimit bani - ce fac acum?
Pasul 1: Trebuie sa alimentati contul dvs. Cea mai comuna modalitate de alimentare a contului este prin transfer bancar:
Mergeti la: 'Contul Meu' > 'Incarcare Cont' > alegeti transferul bancar ca metoda de plata > introduceti suma ce doriti a fi incarcata > Veti fi notificat cu numarul tranzactiei si cu alte detalii bancare.
Acum, trebuie sa va adresati bancii dvs. pentru procesarea tranzactiei. Asigurati-va ca introduceti numarul tranzactiei (ID) SAU adresa de email cu care v-ati inregistrat in campul corespunzator. Daca nu doriti sa va alimentati contul prin transfer bancar.
Pasul 2: De indata ce contul moneybookers este alimentat, puteti continua si trimite bani oricarei persoane cu o adresa de email urmand instructiunile din 'Trimite bani'.

M-am inregistrat si doresc sa primesc bani - ce fac acum?
Furnizati platitorului adresa dvs. de email si va poate trimite banii prin Moneybookers. De fiecare data cand cineva va trimite bani folosind Moneybookers, acea suma de bani va fi imediat incarcata in soldul contului dvs.. Puteti solicita ca cineva sa va trimita bani accesand 'Solicitare Bani' si urmand instructiunile.

Ce inseamna Numarul de Siguranta?
Numarul de Siguranta din timpul accesarii este folosit pentru a impiedica accesarile automate neautorizate asupra contului dvs.. Un numar aleator, expus ca o imagine, trebuie sa fie introdus corect pentru o accesare cu succes.


 

Singurul Site de pariuri din Romania cu cele mai mari bonusuri posibile!