Unibet
SITE OFICIAL - WWW.UNIBET.COM

DESCHIDE UN CONT UNIBET


Când deschideţi un cont de pariuri, veţi primi un număr de client şi o parolă. Numărul de client trebuie întotdeauna menţionat când sunaţi la Unibet . Parola este pentru uzul dumneavoastră personal, când vă logaţi la siteul de pariuri interactive Unibet pe internet. Trebuie să ţineţi parola sigură şi să nu lăsaţi pe altcineva să o folosească.
 
Unibet

BANI DE DEPOZIT

Pentru a putea face un pariu, vă trebuie bani în contul de pariuri. Sunteţi binevenit/ă să depozitaţi bani, prin depozitele online VISA sau MasterCard, sau printr-o bancă într-o ţară unde Unibet este reprezentat. Banii depozitaţi prin transfer bancar vor fii creditaţi contului dumneavoastră Unbiet odată ce fondurile au fost transferate la Unibet (puteţi face acest proces mai rapid menţionând numele de client Unibet când faceţi depozitul). Toate detaliile bancare sunt oferite odata ce v-aţi înregistrat ca şi utilizator.
 
Unibet
 
PLASARE PARIU


Alegeţi evenimentul pentru care sunteţi interesat prin click pe cota din partea stângă. Alegeţi pariurile prin click pe cota aleasă şi selectaţi meciul. Selecţia dumneavoastră va apărea pe biletul de pariu în partea stângă a ecranului. Când sunteţi mulţumit de alegerile făcute, continuaţi prin alegerea mizei şi pariul pe care doriţi să îl faceţi. Apăsaţi pe "plasează pariu". Acum trebuie doar să "confirmaţi pariul". În final, după ce pariul a fost acceptat, chitanţa va apărea pe ecran.

EXTRAGE BANI


Puteţi suna la Serviciul Clienţi Unibet şi faceţi o cerere de extragere din contul dumneavoastră Unibet sau puteţi să postaţi cererea online. Veţi primi plata, în mod normal în Europa în 3-5 zile lucrătoare şi restul lumii în 7-10 zile.


PARIURI LIVE LA UNIBET


Unibet oferă o mare varietare de informaţii sportive disponibile pentru clienţii noştrii. Acum puteţi găsi toate statisticile de care aveţi nevoie pe siteul nostru şi puteţi folosi noul nostru tracker Scor Live.
La Unibet puteţi paria În Direct la evenimentele şi meciurile importante. Echipa Unibet oferă pariuri în sistem Live cu şanse foarte competitive, lucru care nu doar vă poate creşte câştigurile, dar şi creşte distracţia şi satisfacţia vizionării unui meci sau eveniment!
 
Unibet

CONCLUZII

Orice căutaţi – veţi putea găsi aici la Unibet !