Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Bonus Pariuri arrow Exemple de pariuri
Exemple de pariuri
Tipuri de pariuri PDF Print E-mail

Pariu simplu

Un pariu simplu reprezinta cea mai simpla metoda de pariere: trebuie doar sa intuiti rezultatul corect al unui singur eveniment pentru a castiga pariul. Miza inmultita cu cota este castigul potential.
Spre exemplu:
Ati pus un pariu de 100 RON pe o echipa ca va castiga impotriva altei echipe la o cota de 1.40. Daca echipa favorita castiga, suma totala de 100 x 1.40 = 140 RON va fi incarcata in contul dvs. online.


Pariu multiplu

Un pariu multiplu va permite sa combinati cotele mai multor evenimente intr-unul si acelasi bilet. Castigurile dvs. sunt determinate de miza inmultita cu produsul tuturor cotelor. Un pariu multiplu va ofera spectaculoasa sansa pentru castiguri mari, dar trebuie sa preziceti corect toate rezultatele incluse pe biletul de joc.
Spre exemplu:
Selectati echipa A sa castige @ 1.50, echipa B sa câstige @ 3 si echipa C sa câstige @ 2 pe biletul de joc - aveti urmatoarele optiuni:
pariu multiplu standard (intotdeauna 1 pariu) - Daca pariati 30 RON pe un pariu multiplu standard, toate echipele trebuie sa castige pentru a primi urmatorul castig: 30 x 1.50 x 3 x 2 = 270 RON.


Sansa Dubla

Aveţi şansa să pariaţi pe două rezultate posibile a unui meci în acelaşi timp şi dacă unul din rezultate se regăseşte în cele două, câştigaţi pariul:
1X: echipa gazdă câştigă sau face meci nul
2X: echipa oaspete câştigă sau face meci nul
12: echipa gazdă sau cea oaspete câştigă
Parierea de tip şansă dublă este oferită pentru o gamă variată de sporturi. În fotbal este posibil să pariaţi pe şansă dublă atât la final cât şi la pauză/final.
Exemplu:
Rezultat final: 1 – 1
Toate pariurile 1X şi 2X câştigătoare – pariurile puse pe 12 pierdute.


Handicap

Unei echipe i se acordă din start un număr particular de goluri/puncte, oponenta va fi astfel defavorizată cu acelaşi număr de goluri/puncte. Rezultatul pariului este obţinut adăugând handicapul la rezultatul final la echipa nedefavorizată. Pariurile cu handicap pot deveni în mod deosebit interesante când unul din concurenţi este considerat mare favorit. Handicapul va echilibra părţile implicate în pariu şi crează oportunitatea de a obţine un preţ mai bun pe favoritul clar sau creşte şansa de a câştiga pe echipa cotată mai slab.

Exemplu:
Manchester v Arsenal - Handicap 0:1 (Arsenal are un gol avans la startul meciului)
Scorul final: 2 – 1
Reultat handicap: 2 - 2 (am adăugat un gol pentru Arsenal)
Rezultatul pariului cu handicap este unul de egalitate, chiar dacă Manchester a câştigat meciul.

Pariurile cu handicap sunt oferite pentru o gamă variată de sporturi. În basebal handicapul se numeşte "run line". În fotbal există o diferenţă între handicapul normal şi handicapul asiatic. Pariurile cu handicap normal vă permit un rezultat de egalitate în timp ce handicapul asiatic nu oferă această posibilitate. În toate celelalte sporturi, pariurile cu handicap permit de asemenea un rezultat de egalitate în cele mai multe cazuri. Dacă opţiunea de egalitate nu este oferită, dar există posibilitatea unui rezultat de egalitate, mizele vor fi returnate în cazul înregistrării acestui rezultat.


Handicap asiatic

Pariurile cu handicap asiatic sunt pariuri speciale pentru fotbal. Vă rugăm să vă asiguraţi că sunteţi familiarizat cu pariuri cu handicap pentru că pariurile cu handicap asiatic funcţionează în acelaşi mod. Singura diferenţă între pariurile cu handicap normal şi cele cu handicap asiatic este că handicapul normal permite rezultatele de egalitate în timp ce handicapul asiatic exclude această posibilitate. Dacă meciul se termină egal după adăugarea handicapului, toate pariurile sunt anulate şi mizele sunt returnate.

Exemplu I – handicap de zero sau un gol (opţiunea de egalitate posibilă):
Manchester v Arsenal – handicap asiatic 0:1 (Arsenal are un gol avantaj la start)
Rezultatul final: 2 – 1
Rezultatul handicapului asiatic: 2 - 2 (adăugăm un gol pentru Arsenal)
Rezultatul pariului cu handicap asiatic este unul de egalitate – toate mizele sunt returnate.

Exemplul II - handicap de jumătate de gol sau de un gol şi jumătate (opţiunea de egalitate nu este posibilă):
Manchester v Arsenal – handicap asiatic 0:1/2 (Arsenal are 1/2 gol avans la start)
Rezultatul final: 1 – 1
Rezultatul handicapului asiatic: 1 - 1.5 (am adăugat 0,5 gol pentru Arsenal)
Arsenal câştigă pariul cu handicap asiatic deşi pe teren a fost de fapt un egal.


Pariuri speciale din Fotbal

Marcatorul: Un pariu cu cel care va deschide scorul, închide tabela sau marchează oricând pe durata meciului. Dacă jucătorul ales nu participă la meci, mizele sunt returnate. Dacă jucătorul apare măcar o dată pe teren în timpul meciului (chiar şi ca înlocuitor sau dacă este înlocuit), biletul este valabil şi puteţi pierde dacă jucătorul ales nu înscrie golul necesar. Autogolurile nu se iau în considerare.

Scorecast: Un pariu special des întâlnit in Anglia şi reprezintă un pariu multiplu format din două pariuri simple (care luate individual nu pot fi puse intr-un bilet multiplu pentru ca privesc acelaşi meci): primul marcator şi scorul final al meciului. Dacă jucătorul nu intră pe teren nici o secundă, atunci partea din pariu privind marcatorul se anulează, insă pariul se validează conform scorului final al partidei (ca un pariu simplu pe scor corect).

Prima echipă marcatoare: Preziceţi care echipa va marca prima în meci. Autogolurile sunt considerate ca şi goluri pentru echipa adversă. Dacă nu se va înscrie nici un gol, pariurile sunt anulate.

Mai multe goluri în ce repriză: Pronosticaţi în ce repriză se vor înscrie mai multe goluri (golurile adunate ale ambelor echipe). Dacă numărul de goluri este egal, pariurile sunt anulate.

Diferenţă goluri: Intuiţi diferenţa de goluri dintre două echipe bazat pe rezultatul final.

Marcheză/Nu marchează: Indicaţi echipa care nu va primi nici un gol (menţine tabela albă) sau chiar cea care va obţine victoria la zero.

Cornere: Un pariu pe numărul total de cornere dintr-un meci:

Cartonaşe: Un pariu pe numărul total de puncte de cartonaşe :
- Cartonaşul galben: 10 puncte
- cartonaşul roşu: 25 puncte
- Numărul maxim de puncte de jucător: 35 points
Orice cartonaş arătat după fluierul final nu contează. Orice cartonaş arătat altei persoane decât jucătorul nu contează (antrenorii sau jucătorii de rezervă). Exemplu: Real Madrid v Arsenal – Figo primeşte două cartonaşe galbene urmat de unul roşu, iar Beckham primeşte un cartonaş galben, Numărul total de puncte de cartonaşe pentru Real Madrid: 35 + 10 = 45.

Pariuri Sportive
 

Singurul Site de pariuri din Romania cu cele mai mari bonusuri posibile!