Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Bonus Pariuri arrow Cum pariez Online?
Cum pariez Online?
Cum pariez Online? PDF Print E-mail
Cum se pariaza online?

Definitia pariului conform Dictionarului explicativ al limbii Romane: pariu = Conventie prin care fiecare dintre persoanele care sustin lucruri contrare intr-o disputa se obliga sa ofere o compensatie materiala celui care se va dovedi ca are dreptate, ramasag, prinsoare.
Suntem convinsi ca macar odata in viata fiecare dintre voi a facut un pariu fie el cat de mic, deci in mare stiti despre ce este vorba. In cazul de fata, pariul se face intre tine si agentia de pariuri la care jucati.

Fiecare agentie are propria oferta de pariuri, in timp ce unele agentii va ofera o gama destul de restransa de sporturi pe care se pot paria, alte agentii au o oferta extrem de bogata si diversificata, cum ar fi agentia Bet365 .  
Ce-i care au mai jucat macar odata la agentiile de pariuri traditionale (din cartier) se vor adapta foarte usor la modul de pariere online.Asadar pentru a paria online avem nevoie de agentii de pariuri la care va veti deschide un cont, in care veti depune banii care pe urma ii veti putea paria.
Pentru a depune bani aveti disponibile mai multe metode de depunere, acestea difera de la o agentie la alta, totodata in functie de agentie si de metoda de depunere, suma minima care poate fi depusa este diferita. Odata depusi banii pot fi pariati pe ofertele agentiilor de pariuri la care i-ati depus.
Banii castigati se vor cumula in contul deschis la agentia respectiva si vor putea fi retrasi prin diferite metode in functie de agentia de pariuri la care aveti contul.
 
Pariuri Sportive
 

Singurul Site de pariuri din Romania cu cele mai mari bonusuri posibile!