Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Bonus Pariuri arrow Concursuri
Concursuri
Surprizele continua.. PDF Print E-mail

 Concursul lunar bonus-pariuri.net

Asa cum poate site-ul nostru v-a obisnuit deja, un nou concurs tinde sa va faca vizita pe siteul nostru cat mai atractiva cu putinta! despre ce este vorba va intrebati?

Ei bine, ne-am hotarat ca pentru minimul de efort depus pentru a va inregistra la o casa de pariuri online de pe siteul nostru sa va premiem lunar, oferindu-va cateva premii importante de care cu siguranta va veti bucura din plin.

Vom premia in fiecare luna 10 utilizatori selectionati prin tragere la sorti, utilizatori selectati din randul celor care s-au inscris la una dintre casele de pariuri promovate de siteul nostru. In primele 6 luni premiile vor fi urmatoarele:

 • Locul 1 primeste un ATV si un voucher de 100 Euro pentru a se bucura in continuare de pariurile sau casinourile online;
 • Locul 2 primeste un iPod de ultima generatie + un voucher de 100 de Euro;
 • Locurile 3-10 primesc un voucher de 200 Euro care poate fi retras prin transfer bancar sau care poate fi utilizat pentru a paria online!

Lista celor 10 castigatori va fi afisata la sfarsitul fiecarei luni calendaristice, iar premiile vor putea fi incasate dupa 15 zile de la afisarea listei! Daca va numarati printre castigatori tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, folosind functia contact, iar noi ne vom ocupa de restul detaliilor pt. dvs. Mult noroc!

Pariuri Sportive
 
Lista castigatorilor - Luna Ianuarie 2008 PDF Print E-mail

Lista celor 10 castigatori pentru luna ianuarie 2009 este:

 1. Andrei Bogdan
 2. Radu Sorin
 3. Pascu Cornel
 4. Dumitru Anghel
 5. Costin Firac
 6. Muresan Adrian
 7. Andrei Florescu
 8. Moara Ionut
 9. Popovici Cristian
 10. Valentin Negoita

Toate persoanele prezente pe lista de mai sus sunt rugate sa ma contacteze pentru a intra in posesia primiilor! FELICITARI!!!

 

Singurul Site de pariuri din Romania cu cele mai mari bonusuri posibile!