Skip to content

Narrow screen resolution Wide screen resolution Increase font size Decrease font size Default font size default color green color orange color
Bonus Pariuri arrow Bwin *****
Bwin *****
Bwin PDF Print E-mail
SITE OFICIAL:
www.bwin.com


INTERFATA WEBSITEULUI

Interfata websitului Bwin este draguta si eficienta. Interfata este foarte bine gandita, usor de navigat si se incarca foarte repede. Nu sunt probleme in a gasi evenimentele pe care doriti sa pariati, veti vedea ca aveti posibilitatea de a apela la accese rapide ale evenimentelor, si veti gasi mereu cu usurinta ceea ce cautati. Grafica foarte buna intradevar, combinatie de culori foarte placuta, meniul este situat in partea de sus iar sporturile sunt in stanga. Pare foarte usor de navigat, si chiar asa si este si vei gasi usor pariurile dupa un singur click pe un anumit sport. Evenimentele principale sunt afisate mereu pe prima pagina asa ca nu va trebui sa-ti faci griji ca va trebui sa le cauti. De asemenea dispune de un sitem de pariere live foarte bun, puteti crea tickete pana in ultima clipa, totul merge foarte rapid. Pentru pariori incepatori au un sistem de ajutorare foarte bun. Este foarte important ca optiunile importante sa fie pe prima pagina, la Bwin este normal sa fie asa, deoarece este una dintre agentiile din fruntea clasamentului cand vine vorba de calitate si design.

DESCHIDEREA UNUI CONT LA BWIN

Cand veti vedea formularul de deschidere a unui cont la Bwin veti observa ca totul este foarte usor de inteles si nu va va lua mult timp. Inregistrarea la Bwin este un proces de inregistrare standard, vei avea nevoie de nume,prenume, domiciliul etc. Inregistrarea va dura doar cateva clipe, fiind un proces extrem de usor de realizat. Va puteti alege propriul username si parola. Completati campurile necesare alegetiva propriul user si parola, dupa care alege intrebarea de siguranta, atentie tineti bine minte rapsunsul, deoarce vi se va cere de fiecare data cand veti dori sa faceti o retragere de la agentia Bwin . De asemenea va puteti alege moneda in care va deschideti contul, alegeti cu atentie nu o veti putea modifica mai tarziu. Puteti sa va inchideti contul oricand foarte simplu. Veti avea posibilitatea de a schimba mai tarziu detaliile contului cum ar fi adresa , sau emailul folosit la inregistrare. Puteti alege limba romana ca si limba principala, ceea ce este foarte bine mai ales pentru cei care nu cunosc limba engleza sau alta limba straina. Contul va fi creat imediat, si veti putea depune bani pentru a incepe sa jucati la pariuri din prima secunda.
DEPUNERI SI RETRAGERI LA BWIN

Cum este sa depui bani la Bwin ? Foarte simplu aveti nevoie de un card pe care sa aveti bani si se rezolva totul foarte repede. Sunt acceptate foarte multe carduri de preferinta sa fie Visa. De asemenea pentru depuneri puteti folosi serviciul de plati online Moneybookers sau puteti sa depuneti prin transfer bancar, Neteller, Western Union etc. Depunerea minima este 10 euro, dupa depunere in cateva clipe vei putea sa pariezi. Este placut sa observam ca la depunere aveti un sistem de ajutor, asfel chiar si cei mai neexperimentati vor reusi sa faca o depunere foarte usor. In orice caz, daca chiar nu va descurcati, ceea ce va fi putin probabil, puteti apela la serviciul lor de relatii cu clientii foarte prietenos. Bani depusi sunt in deplina siguranta, sistemul lor de protectie este foarte bun.
Daca doriti sa retrageti banii puteti sa va folositi de cardul cu care ati depus, dar sa fie Visa. Se mai poate retrage prin transfer bancar , Western Union, Moneybookers etc. O retrage pe luna este gratuita. Puteti retrage maxim 5000 euro pe luna si de obicei banii ajung in 24 ore.

OFERTA DE PARIURI

Daca esti in cautarea unei oferte bogate, o gasesti la agentia de pariuri Bwin. Una dintre cele mai bune agentii din punct de vedere al ofertelor.Va ofera un numar incredibil de evenimente din diferite ligi de fotbal, tenis, hanbal, baschet, formula 1, sporturi de iarna etc. La fel ca majoritatea agentiilor de pariuri de top va ofera diferite tipuri de pariuri pentru a extinde oferta, astfel veti putea paria pe tipuri de pariuri cum ar fi handicap european, handicap asiatic, sansa dubla, sub/peste, scor corect, primul gol etc. , depinde de sportul pe care vrei sa joci. Dupa ce veti descoperi oferta Bwin veti avea impresia ca nu mai aveti nevoie de alta agentie.
 
DESPRE MODALITATEA DE PARIERE LA BWIN

Este pur si simplu super. Nu vei intalni nici o problema in a pune un pariu la Bwin. Va alegeti intai sportul pe care doriti sa pariati, apoi evenimentul, aveti in dreapta biletul care urmeaza a fi pus, alegeti pariurile dand click pe selectii, daca mai dati odata click pe selectii se vor deselecta una cate una, cotele finale se vor calcula automat deodata cu selectiile. Introduceti miza si confirmati biletul. Puteti pune bilet simplu sau combi. Pueti pune un pariu pana in ultima clipa deoarece sitemul lor functioneaza foarte repede. Puteti paria suma minima sau mai mult, este optiunea fiecaruia. Suma minima este 0.5 Euro.

CREDIBILITATEA SI SIGURANTA LA BWIN

Bwin este o agentie recunoscuta inca din 1999, inca de la inceput a fost considera ca fiind o agentie sigura si stabila. O clientela multumita de serviciile Bwin, de peste 2 milioane de clienti, va vor convinge de popularitatea si credibilitatea acestei agentii. Sun plasati in Austria si nu risca sa-si vada reputatia patata pentru cateva sute de euro, deci nu veti avea nici problema cu ei. Nu vei gasi multe persoane care sa critice Bwin intr-un mod negativ. Cand va retrageti bani pentru siguranta voastra va va cere o copie dupa actul de identitate, care poate fi trimisa prin fax sau email.
CONCLUZII

O agentie foarte buna, conform asteptarilor noastre, nici nu se putea altfel de la o agentie de pariuri atat de serioasa precum Bwin. Oferta bogata de care veti fi mai mult decat multumiti. Este super usor sa puneti un pariu, si de asemenea este foarte usor sa va inregistrati, sa depuneti si sa retrageti bani la Bwin, intr-un timp foarte scurt. Probabil cotele nu sunt atat d emari cat am fi vrut dar este o agentie de mare incredere. Nu gresim cand spunem ca Bwin este in topul celor mai bune agentii de pariuri din Europa, mai exact intre primele 3 agentii, iar diferentele intre acestea sunt minore.


 

Singurul Site de pariuri din Romania cu cele mai mari bonusuri posibile!